Om oss

För närvarande är vi tre personer som arbetar på Stalbrands Kolsva AB.

 

Version 2
Johan Stålbrand, delägare och Business Director:

Johan är född 1984 och uppvuxen i Kolsva. När han var 20 år gammal flyttade han till Stockholm och arbetade där i några år. Sedan år 2011 är han hemmastadd i Kolsva igen med fru och två barn.

Johan har tidigare arbetat som kraftledningsmontör, svetsare och reparatör. Han var varit egen företagare sedan år 2011.

I april 2015 började Johan arbeta heltid med Stalbrands Kolsva AB. Tillsammans med en tidigare kollega arbetade de fram mängder av idéer. En av alla dessa idéer, det vill säga att arbeta med export och import, har blivit företagets huvudinriktning.

 

Version 2
Julia Gustafsson, delägare och ekonomiansvarig:

Julia är född 1995 och uppvuxen i Kolsva. Julia har förblivit sin hemort trogen där hon bor tillsammans med sambo och två barn. Tidigare erfarenheter innefattar bland annat butiksbiträde, kassör, servitris och köra budbil. Julia började arbeta några timmar i veckan på Stalbrands Kolsva AB i juni 2015 och gick upp på deltid som ekonomiansvarig i augusti 2015.

 

Version 2
Helena Everklint, delägare och Business Manager:

Helena är född 1982 och uppvuxen i Stockholm. Hon utbildade sig till lärare på Lärarhögskolan och Stockholms Universitet 2008 och arbetade som det fram till 2015. Helena flyttade till Kolsva 2011 där hon nu bor med man och två barn.

Helena började arbeta deltid i Stalbrands Kolsva AB i slutet på maj 2015 och heltid från den första september 2015.